Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Skurcz w sercu i przyspieszony rytm serca

Mitiq

Rekomendowane odpowiedzi

witam...otóż mam taki problem,zaczął się on pod koniec sierpnia odkąd zażyłem dopalacza...na początku czasami przyśpieszało mi serce i robiło mi się słabo więc wybrałem się do lekarza rodzinnego...miałem zrobione ekg i badania krwi i moczu lecz nic one nie wykazały ...później z czasem coraz częściej pojawiały mi się takie przyśpieszenia serca...w końcu wylądowałem w szpitalu i miałem założonego holetra,prześwietlenia klatki piersiowej,badania krwi i moczu,lecz one też nic nie wykazały...byłem prywatnie u kardiologa to zrobił mi usg i powiedział że mam jakąś słabszą tkankę i że trzeba ją wzmocnic magnezem...około 3 tygodni temu gdy szedłem sobie ulicą złapał mnie taki skurcz to podjechałem pierw do domu i położyłem się,lecz od tamtego napadu czuję ciągle dziwne uczucie w sercu(tak jakbym miał coś zapchane w sercu,żyłę czy coś takiego)...ostatnio byłem w klinice we wrocławiu na badaniach (ekg,usg,badania krwi i moczu,badania wysiłkowe),i też nic nie znaleźli...serce mi nie przyśpiesza,lecz ciągle czuję to uczucie i jest ono uciążliwe(czasami odczuwam kłucia w gardle(również ból gardła),w rękach,w sercu,czasami ciężej mi się oddycha,mocny ból kolan)...jak myślicie czym to uczucie może być spowodowane ?. Dodam jeszcze że miewam bóle migdałów