Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Guz mózgu a niski puls

Gość madzia

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie, ja mam problem. ponieważ, już od dłuższego czasu miewałam takie drżenie ciała szczególnie wieczorem. Ale teraz nie mam, to się zdarza od czasu do czasu, ale ustępuje po jakimś czasie. Miałam wysokie ciśnienie + puls potrafił skoczyć do 140. Ale miałam zrobione badania na serce, nawet holter, wyszło wszystko ok, z tym że na holterze pisze 60 przedwczesnych skurczy nadkomorowych. Ale wyczytałam że to nic takiego. Często mam tak, że jest mi gorąco w buzie, jestem czerwona, ucho też mi się zdarza ze jedno mam strasznie czerwone i ciepłe. Ale mierze ciśnienie ostatnio i nic, dobre, ale puls nadzwyczaj mniejszy, bo tak 59 wieczorem, w ciagu dnia 60, 65. Co prawda wymioty nie występują. Budzę się ostatnio w nocy albo rano, i czuję taki ból tak jak by mnie bolało wokól, pod lewą piersią. Czuję strach, niepokój ale udaje się zasnąć. Mam 19 lat, i nie wiem co mi jest :(

Dodam też, że z tydzień temu przez cały dzień miałam takie drżenie prawej powieki. A dzisiaj i wczoraj to tak chwilkę tylko. Co do wieku źle przycisnęłam klawisz, mam 16 lat. Ja już za badania serca zapłaciłam 200 zł prawie. Tomografia też kosztuje. A co ja mam tak powiedzieć mamie że chce iść na tomograf.. Czy jakos u okulisty można też sie dowiedzieć ze coś może być nie tak?

Dziewczyno to że masz wypieki to nie objaw guza mózgu !Bierz melisę na uspokojenie i nie zawracaj sobie głowy guzem .Przy tej chorobie miałabyś takie bóle głowy żę chodziłąbyś po ścianach bo jeśli już są to tak silne .Nie idz na żaden rezonans tylko idz do szkolnego psychologa .A nawet jak zrobisz rezonans i wyjdzie dobry to za pół roku zaboli cię mocniej głowa i znowu będziesz lecieć na rezonans .I tak w kółko .Ciesz się życiem póki jesteś młoda !