slomkowska Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam, około 2 lat temu wykryto u mnie LQTS, chciałabym porozmawiać z kimś, kto również ma ten problem. Serdecznie pozdrawiam, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza
Aniam Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Cześć Maju.U mnie również wykryto zespół wydłużonego odcinka qt. Jeśli nadal chcesz porozmawiać to zapraszam do grupy LQTS.Niedawno ją założyłam.Może dzięki temu łatwiej będzie nawiązać kontakt z innymi osobami cierpiącymi na to schorzenie.Pozdrawiam serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza
sylwusia25 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam serdecznie U mnie również wykryto zespół wydłużonego qt.Jestem rok po wszczepieniu kardiowertera ,jeśli ktoś chciałby porozmawiać proszę pisać. pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Natalia z wydłużonym QT Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Cześć. Jeśli jeszcze tu bywasz proszę o kontakt mailowy: pocztanatalki@tlen.pl. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi