Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Marihuana przy leku na nadciśnienie tętnicze

Gość Jakub

Rekomendowane odpowiedzi

Ja1 , jak jesteś taki ciekawy to poczytaj sobie na forum co spowodowało nerwice u mnie , mnie Twoje choroby nie interesują i bytność na tym forum. Ludzie pijcie i palcie ile chcecie!!!!!!!!!!!!! Wczoraj tak właściwie zostałam sprowadzona na ziemię ,że nie ma co ludzi moralizować i naprawiać bo to jest walka z wiatrakami. Dziękuję wszystkim co się do tego przyczynili i za merytoryczną dyskusje też. Pozdrawiam

Gość KaskaderMike

Palę marihuane od 20 lat codziennie, nie uprawiam żadnego sportu i nie pamiętam kiedy ostatnio źle się czułem. Jak masz nadciśnienie to możesz spożywać marihuanę ale w innej postaci, polecam np: ciastka lub waporyzację. Związki zawarte w marihuanie *kannabinoidy* nie mogą być szkodliwe ponieważ nawet nasze własne ciało wytwarza kannabinoid = Anandamid, wytwarzany jest podczas wysiłku fizycznego, ludzie którzy tak lubią biegać, chodzić na siłownie, i ogólnie się męczyć doświadczają lekkiej bomby kannabinoidowej. I nie mówcie że nikt z was nigdy nie brał narkotyków bo to nie prawda, nasz organizm sam wytwarza kilka z nich: 1. Fenyloetyloamina : podobna do amfetaminy, odpowiada za uczucie zakochania się. 2. Anandamid - już pisałem wyżej. 3. DMT - wytwarzane podczas snu w fazie REM, to ono odpowiada za sny.. Pozdrawiam was narkomany :)