Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od jakiegoś czasu ciągle boli mnie głowa (szczególnie przy schylaniu się), mam zawroty głowy, które nasilają się przy podnoszeniu się z pozycji leżącej i gwałtownych ruchach, ciągle czuję się słabo, często mdleję, przy jakimkolwiek wysiłku mam mroczki przed oczami, miewam duszności... Poza tym mam bardzo bladą cerę i wypadają mi włosy. Nie odchudzam się, odżywiam się raczej zdrowo. Miałam badanie krwi i EEG, nic nie wykryto. Dodam, że mam dość mocne skrzywienie kręgosłupa i nie wszystkie zęby zdrowe. Czym to może być spowodowane? Czy to może być coś poważnego, np: guz mózgu? Proszę o pomoc! Te dolegliwości są dla mnie naprawdę bardzo uciążliwe. :(

Witam.Cały ubiegły rok leczyłam zawroty głowy,wróciły znów niedawno.Zdiagnozowano u mnie uszkodzony błędnik,oczopląs i złe dokrwienie i dotlenienie mózgu.Ja mam 58 lat a ile masz Ty lat przypuszczam,że 66 może należałoby odwiedzić dobrego Neurologa i do końca zdiagnozować Twoje dolegliwości.Pozdrawiam i życzę zdrówka

Gość Derperatka

Witam. Od jakiegoś czasu mam poważny problem, moja 14 letnia koleżanka Bardzo często mdleje ( nawet trzy, cztery razy dziennie ) Jak byłyśmy razem na wycieczce to zdarzyło jej się ( przez trzy dni z kolei ) odlać po 8/9 razy. Zawsze zaczyna się tak samo... śmieje się a po chwili już jej niema. Bardzo trudno jest ją potem dobudzić. Dzieje się to już naprawdę bardzo długo a lekarze nie wiedzą co jej jest. Dziewczyna ma około 165 cm wzrostu, wagę odpowiednią do wzrostu i jest biegaczką. POMOCY!