Gość zonk Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Nie wiem od pewnego czasu mam takie dziwne uczucia jakbym nie był sobą, w necie przeczytałem o depersonalizacji i mam wrazenie że własnie to jest to.Jak z tym walczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza
jadwigaszpaczynska Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witaj Jeśli chcesz sobie pomóc w tej kwestii wejdź na strone :moja -nerwica.republika.pl ( na pasku pod WYZCROWIEĆ (u góry opowiesci) znajdziesz informacje na ten temat.Ale przeczytaj całą opowieść.Zapraszam Cie tez na wątek *Z nerwicy sie wychodzi* (czytaj go od poczatku) moze znajdziesz tam podpowiedź jak sobie pomóc.Oczywiscie doradzam poszukanie sobie pomocy psychologa (psychoterapeuty).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 do psychiatry idż koniecznie.On ci najlepiej doradzi i rozpozna co to jest, Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi