Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica i depresja maskowana a zawroty i bóle głowy

Gość Zuuuz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam 20 lat, a kilka miesięcy temu lekarz wykrył u mnie nerwice a później depresję maskowaną. Faktycznie wiele działo się w moim życiu, wiele problemów dotknęło mnie naraz i nie zachowywałam się już jak *ja*, czyli zawsze radosna i uśmiechnięta. Byłam u psychiatry, jestem na lekach od miesiąca. Zrobiłam badania krwi, ekg, glukozę i wszystkie wyniki mam w normie. Z moim samopoczuciem *psychicznym* lepiej, jednak mam coraz silniejsze i długotrwałe bóle: głowy, żołądka. W wieku 13 lat wykryto u mnie hashimoto, jednak od tego czasu zażywam hormony tarczycy i wyniki są dobre, co potwierdziły też ostatnie badania. Bóle, zawroty głowy, nudności występują już od czterech miesięcy, a teraz są coraz częstsze. Nie wiem, czy postawiona diagnoza jest trafna, chociaż faktycznie zlecone badania mają dobre wyniki. Błagam, pomóżcie, bo te objawy nie dają mi normalnie funkcjonować... Boję się wychodzić, cały czas coś mnie boli, lub czuję się słabo.
może od leków boli cię żołądek.Spróbuj pic 3x dziennie len mielony.Łyżeczka lnu zalać pół szklanki ciepłej gotowanej wody i wypić przed snem,na czczo i przed obiadem.Lendziała osłonowo naśluzówke zołądka,podrażnioną przez leki czy stan zapalny.Warto spróbować.Nie jedzxz też tłustych i smażonych rzeczy,słodkich,napojów gazowanych ,kolorowych,czipsów,frytek,koka koli....Na żołądek z owoców najlepsze sa dojrzałe banany i dojrzałe winogrona.