Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kto mi pomoze codziennie bardzo sie zle czuje i to do paru lat okolo 25 lat te dolegliwosci mnie mecza wymioty ranne pusty zolondek i nie ma czym wymiotywac i oto chodzi ze nic mnie nie boli ide spac bardzo mi niedobrze ale po chwili przechodzi rano wstaje zaraz pedze do wc i wymioty no zdaza sie tez ze w dzien tez wymioty i nie wiem co mi jest bylam na gastrostopi i wyszlo mi zapalenie zoladka i zaczerwieniony i czy to nerwica zoladka bo juz nie wiem co se soba zrobic i co brac zeby lepiej sie czuc . Dziekuje za kazda porade.
len mielony pij regularnie..Wieczorem przed snem,łyzeczka lnu rozmieszana w pół szklanki wody ciepłej przegotowanej.To samo rano i w dzień między posiłkami,.A robiłas test na pasożyty w przewodzie pokarmowym tj. badanie kału na pasożyty,test na lamblie itp.?Len działa jak taki ,,wewnętrzny bandaż** i dobrze robi przy stanach zapalnych .Należy się zapoznać z dietą lekkostrawną i sie do niej stosować.Nie jeść zupy pomidorowej,smażonych ,tłustych i słodkich rzeczy.Surowych owoców[wyjątek: -bardzo dojrzałe banany i winogrona].Pij melisę z dziurawcem,działa uspokajająco na żołądek i jelita.Badanie krwi: OB,morfologia z rozmazem,poziom elektrolitów,Alat,Aspat..A USG jamy brzusznej robiłaś,czy trzustka w porządku jest?