Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Omdlenia i dreszcze przy silnym bólu głowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ostatnio otrzymałem pomoc na Tym forum więc mam zaufanie i piszę jeszcze raz. Tym razem chodzi nie o samego mnie lecz o moją dziewczynę. ostatnio przez jakiś czas ma dziwne dolegliwości a dokładniej: odczuwa silny ból głowy w okolicach czoła, następnie (tak mi mówiła) nagle bardzo chce jej się spać, wkońcu omdlewa. Jak już się ocuci to jej strasznie zimno, aż się trzęsie.Czasem przed omdleniem jest jej duszno. I myślę że Ciąże można wykluczyć ponieważ robiła test który wyszedł negatywnie a pozatym wczoraj skończył jej sie okres który miała normalnie bez żadnego opóźnienia. Strasznie się o Nią martwię i liczę na waszą pomoc. ps - ostatnio udało mi się ją zaciągnąć na badania to zlecili zrobienie morfologi i badanie moczu. Proszę o szybką odpowiedź.
Freestyler 666 gdybym to ja miała z takim przypadkiem do czynienia to poradziłam bym iść do neurologa i ten na pewno da skierowanie na EEG Koleżanki syn miał podobne objawy , i ale ja nie mogę napisać diagnozy przepraszam . Proszę kupić jej w aptece MAGNE B6 jest to magnes ale w ulepszonej wersji pozdrawiam będę czekała na jakieś wiadomości o tej dziewczynie