zofia5014 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 U mojego syna na plecach pojawiają się jasne plamy Jest to widoczne bo on ma ciemną karnację . czy to może być łuszczyca Może ktoś ma taki problem i naprowadzi mnie na jakiś ślad Mój tato miał problem z łuszczycą ale mówi się że ta choroba nie jest zaraźliwa ani dziedziczna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 a nie lepiej iść do dermatologa, przecież nawet skierowania nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
zofia5014 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 4 tylko wiesz jak to tymi młodymi wszystko ważne tylko nie to co trzeba Myślę też czy to nie bielactwo bo obszar tego powiększa się takie niesymetryczne plamy mniejsze większe Nie chcę się za dużo angażować bo to żonaty facet , ale musi myśleć o dermatologu On się na mnie złości jak mu każe pokazać te plecy Musze to obserwować, pozdrawiam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 podpuść jego żonę ,może jej posłucha... Cytuj Odnośnik do komentarza
zofia5014 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 4 O tak masz racje Rozbawiłaś mnie tym, było by od razu mamunia jak się troszczy o synulka Tu musi być pełna konspiracja z uśmiechem pozdrawiam cię Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Bielactwo Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 A może to bielactwo? Bielactwo forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi