Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie w klatce piersiowej po zażyciu dopalaczy

Gość little

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,mam problem ktory sie ciagnie juz jakis dobry miesiąc. Zapalilem domieszke zioła z dopalaczy dodam ze spalilem duzo,nigdy wczesniej tyle nie palilem za raz i teraz wystepuje u mnie klucie w klatce po lewej stronie.rano jest w porzadku natomiast po południu i wieczorem uczucie kłucia pod żebrami nastepuje z nasileniem, probowalem biegać ale po bieganiu jest jeszcze gorzej.robilem przeswietlenia pluc ktore nic nie wykryło,to prawdopodobnie wina toksyn ale nie jest mi wiadome ile takie toksyny moga sie utrzymywac w organizmie,czy ktos posiada informacje w jaki sposob mozna sie pozbyc toksyn z organizmu? czy ktos sie spotkal z takim problemem moze sobie z nim poradził? prosze o odpowiedz.
Oni sami nie wiedzą co w tym jest :/ Ostatnio wylądowałem po mieszance na pogotowiu (stan przed zawałowy) dali mi kroplówkę tłumaczyli że to na usunięcie tego *czegoś* z organizmu...Nie bierzcie tego nigdy bo mi naprawdę nie wiele brakowało... :( Testy na zawartość MJ w mieszankach nic nie wykazują wiec sami sobie odpowiedzcie co w tym jest:substancje chemiczne strasznie niszczące organizm ;(