Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przewlekły ból żołądka ustępujący po jedzeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich nie wiem co juz robic z zoladkiem? Od Stycznia boli mnie w gornej czesci zoladka, nie jest to ostry bol lecz takie uczucie jak bym byl bardzo glodny , sie mnie jak cos zjem odrazu jest lepiej ale to tylko na troszke , pije len od 2 miesiecy pomagalo , ale od tyg bol znow powrocil , bylem na GASTROSKOPI tydzien temu lekarz stwierdzil ze wszystko jest wporzadku , wiec sam juz nie wiem co jest grane :((((. Dodam ze niestety mieszkam w UK a tu opieka zdrowotna jest beznadziejna. pytanko : pije len codziennie i ost co przed gastroskopia wypilem to wlasnie byl len 12 godz przed , czy jest mozliwosc ze len mogl zatuszowac jakies dolegliwosci, dodam ze po GASTROSKOPI zoladek jeszczed bardziej mnie boli, CO MOGE JESZCZE ZROBIC ?? jescze 3 miesiace temu mialem HELICOBAKTERII bralem przez 7 dni antybiotyki.
Gość ania05111971
Nie len nie może zatuszować dolegliwości .Jeśli miałeś gastro i wyszła ok to czemu się martwisz .Możę pobierz coś na uspokojenie bo moze to od stresu .I nie rozśmieszaj żę w UK jest beznadziejna opieka .......bo jeśli tam jest beznadziejna to w Polsce jakbyś ją nazwał?
spróbuj pić melisę z dziurawcem.,która pomaga przy dolegliwościach w przewodzie pokarmowym na tle nerwicowym.I przede wszystkim odpowiednie odżywianie:dieta lekkostrawna,nic tłustego,smażonego,słodkiego.Na przykład na śniadanie biały ser ,czerstwe pieczywo.Zupa jarzynowa,bo gotowane warzywa należy jeść.