Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość głowka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Mam 18 lat. Wczoraj ok 17 zaczęła mnie boleć głowa. Nie był to taki ból jak mam czasami. Bolało mnie z prawej strony ale tak jak by ten ból w środku był uniesiony. Nie był silny ale dziwny. Dzisiaj rano jak myłam głowę i pochyliłam ją zabolało mnie też po prawej stronie. Nie wiem może przez moment jak by mi coś spadło tam w środku tak w tą stronę co pochyliłam. Teraz też mnie tak pobolewa ale to są momenty. Ja już myślę że to coś może być na prawdę złego. Może miał ktoś tutaj tak z Was?
Gość pesymistka
ja jako pierwsza pesymistka tego forum ;) przytoczę przykład: Znam osobę, która głównie podczas pochylania czuła zawsze w tym samym miejscu głowy ból Okazało się, że to tętniak ZAWSZE trzeba sprawdzic co się dzieje z głową jeśli bóle przybrały nagle inny charakter Ja też *leczę* się na bóle głowy u neurologa i własnie to powiedziała mi moja pani doktor jak rowniez, to że podejrzane sa bóle, które pojawiają się zwykle w tym samym miejscu głowy Dlatego szybciutko zapisz sie do neurologa najlepiej na kase bo wtedy w razie co, CT bedzie za darmo, ew. rezonans