Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie w klatce piersiowej i zawroty głowy

aganocna4

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć mam 14 lat. I prawie codziennie kłuje mnie pod lewą piersią. Są to nie długie kłucia jakieś około 5sec. Czasem gdy leże w łóżku i szybko wstane mam zawroty głowy. Często się denerwuje, a czasem nawet bez powodu, teraz doszła szkoła to tym bardziej. Boję się że to moze być coś z sercem. Teraz jeszcze tyle przeczytałam na ten temat to wg. sie boje. CZASEM Przychodzą mi takie myśli, że szybko umrę. Bardzo się boje. Jesli ktoś wie co to moze być to prosze o informacje.
może jesteś w stresie z powodu nowej szkoły.Weż sobie ziołowe tabl. uspokajające labofarm,magnez z wit.B6 i OK.Albo gdy cię zakłuje nervosolu się napij lub neospasminy.Dużo sie ruszaj,codziennie rano gimnastykuj,kilka wdechów i wydechów przy otwartym oknie.Miód gryczany kup i rób sobie taki napój: pół szkl. wody zimnej gotowanej + 1 łyżeczka miodu.Zostawić na noc ,rano zamieszać i wypić na czczo.I nie pękaj.

Hej Dorota to moze byc zwykle pzewianie badz poprostu nerwy.... ale warto zrobic EKG ja co prawda ja od niedawna klocie w boku ale to jest prawdopodobnie spowodowane przeziebienim albo tez nerwica choc niekoniecznie ale powiem ci ze w tym roku przed wielkanoca calkiem przypadkiem wykryli mi wade serac a konkretnie ZESPOL WPW a poszlam do lekarza rodzinnego ze zwyklymi mdlosciami jeszcze wtedy dala bym sobie obie rece uciac ze to zatrucie pokarmowe badz ciaza a oazalo sie ze serce..... wiec doradze ci zrob EKG morfologie ogolnie kompleksowe badania dla spokoju