Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból żołądka na tle nerwowym

Gość żołądek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość żołądek
Mam 17 lat. Zdarzało mi się już tu pisać. Podejrzewam, ja i mama że mogę mieć nerwicę. Byłam u lekarza, lekarka dała mi skierowanie na badania krwi w tym tarczyca. Zrobiłam je dziś a wyniki dopiero w poniedziałek. Mówiłam że od kilku dni boli mnie żołądek ale nie tak abym musiała brać tabletki. Ale usg nic nie zaleciła na żołądek. Ja jestem coraz bardziej zmęczona :-( Wczoraj cały dzień mnie bolał. Dziś zaczął chyba z 30 min, do tego mi nie dobrze :-( Nie chcę wywoływać wymiotów bo jeszcze bardziej sobie podrażnię, a czasami próbowałam już kiedyś ale nigdy nic nie daje wywoływanie u mnie. Nie wiem co robić :-( Ma nospe, persen takie tabletki labofarm. Nie wiem czy coś brać. Tak aby nie pogorszyło jeszcze. Tym bardziej że nie wiem czy to ból nerwicowy, czy coś tam się nie dzieje. Boję się że jak wezmę tabletkę, to może mi być jeszcze bardziej nie dobrze. Mama mówiła nie pij może melisy bo nie wiadomo na pewno od czego boli. Mnie tak zwala moment z nóg że zasypiam 22.30 około, ale budzę się w nocy z bólem :-( Już jestem tym zmęczona, a do lekarza w poniedziałek dopiero. Może ktoś zna się tu na tym, ma takie coś i poradzi. Nawet nie mam siły wziąć dziś prysznica, bo tak polewałam żołądek ciepłą wodą. Może ktoś brał tabl w takich sytuacjach. Boję sie aby nie zaszkodził.