Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Omdlenia, kołatanie i kłucie serca, zawroty głowy a borelioza

Gość Kamil

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chcialem sie podzielic moimi objawami,bo tak naprawde ani ja ani lekarze nie wiedza co mi jest,zaczelo sie od sporadycznyh ataków raz na jakis czas tzn.Nagle zaslabieniecie,szybkie bicie i czasem klocie serca,dusznosci,zawroty glowy wszystko przechodzili po kilku minutach.Lecz w lipcu bylem na slowacji w aqaparku ataki byly co chwile ale trwaly bardzo krotko wiec sie nie przejmowalem,ale w pewnym momencie zrobilo mi sie bardzo slabo jak nigdy;(,Pojechalem do szpitala martwilem sie ze to serce zrobili mi ekg badanie troponina na zawal i wszystko wyszlo ok wypuscili mnie.Ale od tamtego czasu czuje uczucie totalenego odrealnienia,codzienne zle samopoczucie,ataki tez sie zdarzaja.W maju mialem klescza,rumien.Stwierdzono borelioze,bylem na leczeniu dozylnym przez 2 tyg.Potem 10 dni na duomoxie i pani doktor zakonczyla leczenie chociaz objawy nie przeszly.Nie moge normalnie funkcjonowac slabo mi przez caly czas lezew lozku.Nie jestem pewny czy to borelioza bo wydaje mi sie ze ataki(rzadkie) mialem tez przed klesczem:( Nie wiem co mi jest boje sie.Mialem wszyskie badania Ekg,morfologie,tarczyce,usg tetnic szyjnych,tomografie glowy. Czy ktos mial takie dolegliwosci czy to napewno borelioza,prosze o pomoc ja jjuz nie daje rady zmarnowalem cale wakacje,chce znowu cieszyc sie zyciem i zyc jak wczesnie normalnie i zdrowo:( Pozdrawiam