Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich Na poczatku napisze jak top było. W listopadzie wracajac do polski z za granicy, zlapal mnie ból głowy, rece zaczely mi sie trzęś, czulem sie pobudzony i wyladowalem w szpitalu niemieckim, zrobili mi tam ekg i zmierzyli cisnienie, wszystko bylo ok. Niemiecki lekarz powiedzial ze moze to byc z przemeczenia gdyz od rana pracowalem a po pracy zjadlem kolacje i wsiadlem w auto by wrocic do domu. jednak po odpoczynku nic nie przeszlo caly czas bolala mnie glowa z czego pozniej doszedl bol oczy, lekkie oslabienie w nogach, suchosc w gardle tak jak i bol w nim. Zrobilem morfologie, ekg, bylem o ukulisty, i nic wszystko ok. Cisnienie w normie, Nawet poszedlem zrobic rezonasn magnetyczny z kontrastem, to wykazalo dyskretne zapalenie zatok górnych szczęk. Nie wiem co dalej mam robic Bol jest taki ze łapie mnie w kazdym miejscu głowy, rano wstaje nie wyspany, W nocy nie moge zasnac slysze bicie serca, jak pracuje np z flexem do ciecia, to mysle ze zaraz ta tarcza wyskoczy i potnie mnie. Dodam tez ze pale papierosy i n ie raz mam wrazenie ze od dymu tytonioweo boli mnie glowa. Kiedys chodzilem na solarium, dzis sie bopje ze moge tam umrzec lub ze cos mi sie stanie od tego ze ejst tam strasznie gorąco, cokidys mi to nie przeszkadzalo. mecze sie z tym juz od ponad pol roku dzien w dzien, nie ma dnia w ktorym bym nie czul bólu, Nie wiem czy to jest nerwica, gdyz ostatniego czasu naprawde niemoge narzekać na cokolwiek, Prosze pomóżcie mi, Bo takie życie, to nie życie :((
czy uporałeś się już z zatokami?Jeśli nie ,to ból głowy może być od tego.Jak coś robisz schylony- wtedy nasila się.Jeżeli myślisz ,że od papierosów głowa cie boli,to przestań paklić i się sam przekonasz,czy tak jest. Spróbuj brać pół godz. przed snem 2 tabletki ziołowe uspokajające labofarm,,rano jedną,i po poł. jedną.I magne B6.Na ból głowy od zatok pomaga bardzo kilka naświetlań soluxem niebieskim.