Bogna Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam, od 1,5 roku przyjmuję Acenokumarol, a od paru miesięcy zaczęły mi strasznie wypadać włosy, Jestem przerażona!!! Nie wiem dokładnie, czy to od Acenokumarolu, ale tak mi się wydaje. Nie wiem, co z tym robić? Czy ktoś ma podobny problem? Doradźcie coś, please. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość wiki Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam napewno nie od tego zrob poziom zelaza, ja tez biore acenokumarol od 5ciu lat, wlosy mi wychodza ale mam niski poziom zelaza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bogna Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Dzięki za szybką odpowiedź, muszę zrobić poziom żelaza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość karina Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Jeśli włosy rzeczywiście tak wypadają, to może spróbuj przejść na warfin. Ja po 4 miesiącach od operacji i zażywaniu sintromu zmieniałam i włosy przestały mi wypadać. Mam też nadzieję, że odrosną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość akucyk Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 A mi sie wydaje że wypadają po operacji albo raczej narkozie.Tak jest i u mnie, jestem miesiąc po opeacji i tez mi wypadają, Cytuj Odnośnik do komentarza
Bogna Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Na razie zaczęłam brać Vitapil, biorę go już 2 mies. i wydaje mi się, że jakby trochę mniej wypadają. Dermatolog powiedziała, że dopiero po 3 mies. przyjmowania leku można powiedzieć, czy pomaga. Na razie łykam. Też myślałam o przejściu na warfin, ale sama tego nie zrobię, a wizytę u kardiologa mam dopiero za kilka miesięcy. Poziomu żelaza jeszcze nie robiłam, nie wiem czy to trzeba samo żelazo, czy razem i hemoglobinę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość karina Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Gdybym czekała dłużej to byłabym chyba łysa. I tak dopiero po 1,5 miesiąca od zmiany sintromu na warfin włosy wyraźnie przestały wypadać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi