Gość Aneta90 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam, Moje pytanie jest takie ponieważ ja jestem bardzo często w podróży a moje ciśnienie jest na duże musze je często kontrolować i tutaj jest problem nie chce brać mojego wielkiego ciśnieniomierza ramiennego do kogoś chce jakiś dyskretny ciśnieniomierz nadgarstkowy aby tolerancja błedu była mała od takiego automatycznego. Czemu chce nadgarstkowy bo nie chce aby ktoś gadał cos na temat mojego cisnienia bo tego cholernie nie lubie, dlatego chce jakiś dobry cisnieniomierz nadgarstkowy. Proszę o podawanie modeli cisnieniomierzy nadgarstkowych jakimi sobie mierzycie, Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukaszzzzzzzz Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Polecam ciśniemierz AEG electrolux model BMG 4922, dostępny na allegro, za 49 zł, przy czym bardzo dobry, zapamiętuje pomiary, wyszukuje nierówności w biciu serca. jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Areksocha Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Dla osób starszych fajnym aparatem będzie Senior Sanity moim zdaniem. Mój ojciec tego używa i sama czasami sobie też zmierzę u niego ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość adass Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Moi rodzice mają Senior i czasami sobie u nich ciśnienie zmierzę, wygodne urządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość robert Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Ciśnieniomierz miałem już sobie kupic dawno ale nie miałem bladego pojęcia jaki wybrać więc trochę się ociągałem z tą inwestycją. Stanęło na polskim SmartCardio i działa bezproblemowo. Tu mnie skusił ten akumulator w komplecie, nie trzeba pamiętać o dokupowaniu baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość adam Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 W dniu 25.02.2019 o 14:31, Gość robert napisał: Ciśnieniomierz miałem już sobie kupic dawno ale nie miałem bladego pojęcia jaki wybrać więc trochę się ociągałem z tą inwestycją. Stanęło na polskim SmartCardio i działa bezproblemowo. Tu mnie skusił ten akumulator w komplecie, nie trzeba pamiętać o dokupowaniu baterii. Również używam Smart Cardio. Polecę osobom starszym z uwagi na większy wyświetlacz, ładnie widać wyniki, duże klawisze do sterowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kania Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Przede wszystkim wybór ciśnieniomierza powinien być podyktowany tym, czy dany model posiada walidację kliniczną. Jeśli nie posiada, to po prostu nie kupujemy, omijamy szerokim łukiem. Mam i używam ciśnieniomierz iXellence BPM Easy, który jest walidowany kliniczne i dzięki temu pomiary są wiarygodne. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Baba Jaga Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 iXellence BPM Easy to lipa jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi