Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy po lekach na nerwicę

mario27

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Na forum jestem nowa,i zaczynam w niezbyt dobrym humorze.Wlasnie niedawno poklucilam sie z mezem,bo chyba ma juz dosc mojego zachowania i objawow nerwicy.Szczerze mowiac ja tez.Moja wedrowke po lekarzach zaczełam od psychiatry,ten dal mi hydroxyzyne i kazal brac doraznie i nic wiecej.A po tym dziadostwie krecilo mi sie w glowie,wiec poszlam do lekarza pierwszego kontaktu po cos normalnego.Przepisal mi jakies tabletki,ale nazwy nie pamietam i musze powiedziec ze zero zawrotow glowy.Ale to nie znaczy ze wszystko jest ok,wybieram sie niedlugo do neurologa-zobaczymy co powie,a potem jeszcze raz do psychiatry-ale juz innego.Ja mam juz dosc tej nerwicy,chcialabym normalnie zaczac funkcjonowac,tym bardziej bo mam dwojke malych dzieci i to dla nich musze walczyc!!!Pozdrawiam Was wszystkich,
w mojej książce zielarskiej na nerwicę serca,drżenia serca z powodu nerwów itp. jest taka rada.Rano po wstaniu otworzyć okno na oścież,dłonie na głowie,jedna na drugiej,bardzo bardzo głęboki wdech ,jak największy,wstrzymać 10-15 sekund.Wypuścić dokładnie powietrze z całej siły do oporu,jednocześnie opuszczając rece i głowę.Powtórzyć co najmniej 5 razy.