Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy, duszności i kłucie serca

Dawidos9

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 19 lat i miewam bardzo dziwne dolegliwości otóż na początku zabolało mnie serce tak jak bym umierał a było to 3 tygodnie temu teraz mam tak że nie mogę się skupić często mam zawroty głowy i słabo mi się nie raz oddycha moja mama mówi że to ja sobie coś wmawiam ale ja to czuje naprawdę boję się a na dodatek powiem że byłem na badaniach EKG i wszytko ok serce w porządku a nieraz mnie ukuje,płuca też ok a mam duszności,ciśnienie też już sam nie wiem co się dzieje proszę o pomoc.
kup sobie na początek tabletki ziołowe labofarm i magne B6 .Używaj labofarm rano1,po poł.1,pó ł godz przed snem 2.Jak za słabo działa,to 3xpo 2.Tylko nie sporadycznie ,a systematycznie i dużo sie ruszaj i cos rób,aby mieć zajęcie,nie rozmyślać o dolegliwościach.Zastanów się czy przed tym ,,atakiem** nie wydarzyło się coś,jakiś problem zyciowy,co mogło miec wpływ na twoje nerwy.Weż się na przykład za gruntowne sprzątanie: wyjąć wszystko z szafek ,umyć je,każą książkę z półki odkurzyć.Fizyczna praca uwagę od nerwów odwraca,okna umyj itd.,wyrzuć na smietnik,co niepotrzebne.....Jak zioła nie pomogą ,to idż do lekarza.Tylko pmiętaj ,że efekt działania ziół nie jest naatychmiastowy.Codziennie wieczorem na rowerze sie przejedż,porcja tlenu przed snem sprzyja wypoczynkowi.
Witaj Dawidos. Ja od siebie dodamz jeszcze, zebys poszukał sobie jakiegos terapeuty, gdyz wziecie sie za objawy od razu przy pomocy specjalisty sprawi, ze mozesz się w nie za głeboko nie zapaść. Poza tym zapraszam Cie na wątek *Z nerwicy się wychodzi( czytaj go od poczatku) znajdziesz tam historie podobne do Twoich i sposoby w jakie inne osoby sobie z nimi radza lub poradziły.Pozdrawiam.
Witaj Dawidos. Przestań się nakrecac. Objawy o których napisałes na wstepie wskazuja na nerwicowe podłoze Bo skoro wyniki sa dobre, to wex z tym sie pohódx..Głowa moze Cie bolec od stresu i napiecia.Powiedz sobioe tak po męsku, ze spróbujesz się uspokoic, bo jesli nadal bedziesz sie czuł źle zawsze mozesz udac sie do lekarza, czy wezwać pogotowie. Masz w sobie lek przed smiercią, inne osoby jako główny ,maja taki sam, inne rodzaje lęków.Ja Ci doradzam poszukaj sobie jak najszybciej terapeute, zanim zmarnujesz rok czy dwa na wyszukiwanie chorób, których nie ma tak jak innym sie to zdarzyło. Postaraj sie o ksiązke *Strach i paniczny lek* Bakera po to, zebys miał chociaz jakąś wiedze, jak lęk potrafi przyczynic sie do fizycznych objawów.Pozdrawiam.