Gość jakub Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 czesc.stala sie rzecz nieslychana. mianowicie dzis rejestrujac sie w ck anin do prof.walczaka wyznaczono mi termin na 14 lutego. jestem bardzo zadowolony ze bede czekal tak krotko.czy ktos z was mial wizyte (do czynienie) z prof.walczakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marta Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 tak ja. super profesor-zna się na rzeczy i do tego bardzo przemiły człowiek. bardzo. mam 25 lat, w listopadzie miałam ablację w aninie w szpiitalu. dzięki niemu właśnie. super, że do niego trafiłeś. marta Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Alicja Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 ja też miałam byłam u prof. na wizycie. Jechałam tam ze Szczecina. Potwierdzam słowa Marty - wspaniały lekarz i człowiek. Miałam wrażenie, ze on jako pierwszy mnie zrozumiał - a byłam już u kilku lekarzy. I on powiedział mi, ze moja arytmia jest niegroźna, tylko uciążliwa. Poprzedni lekarze nie wiedzieli. jestem wstępnie umówiona na ablację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi