Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kołatanie serca po zażyciu dopalacza

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chce opisać mój problem bo poprostu już nie wiem co mam o tym myśleć otóż. Od pewnego czasu pale tzw *Dopalacze* wszystko było git dopóki niezdarzyło sie kiedy zapaliłem tzw *Konkreta* spaliłem troche tego zadużo i 5 minut po, zacząłem mieć chore akcje z sercem, z serca tak jakby *wychodził* ból który przechodził mnie przez całe ciało taki jakby impuls, serce biło tak szybko jak nie wiem co, było tak przez bodajże godzine, przestraszyłem sie jak cholera, był taki impuls co chwile może co 30 sekund co minute, po godzinie przestał mnie ból nachodzić jednak serce biło jak oszalałe przez najbliższe 2 dni, jako że miałem w głowie to co sie stało po tym jakoś miesiąc po tym z ciekawości czy ból sie powtórzy zapaliłem bardzo małą ilość innego słabszego dopalacza. i co? taki sam ból,wcześniej paliłem i nic takiego nie było, mam wrażenie jakby tamta sytuacja że tak powiem obudziła jakąś wade serca u mnie. nie wiem co to był za ból , do lekarza nie mam zamiaru sie wybierać nie będe gadać że mam tak tylko po dopalaczach bo po niczym innym tak nie wystepuje mam nadzieje że jakąś diagnozą mnie poratujecie. Dziękuje z góry!

Powiem ci tyle, palac takie cos, nie mozesz sie spodziewac nic innego :( SA rozne kapy po takich dopach powiem ci ze jak sie serce odzywa to znaczy ze twoj organizm nie jest do takiego czegos przyzwyczajony (nie daje rady funkcjonowac) powiem krotko ?? nie chcesz stanu zawalowego ?? wybij sobie to z glowy