Gość Marta. Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam. Jestem z moim chłopakiem od 5 lat i wiem jaki jest. Jakiś rok temu zauważyłam, że zaczyna się bez powodu denerwować, nie tylko na mnie ale i na członków swojej najbliższej rodziny, co mnie bardzo dziwiło. Myślałam, że to tylko przejściowe problemy ponieważ zaczął swoja pierwszą pracę, bo wcześniej przez 4 lata było na prawdę super, nigdy się nie denerwował z byle powodów. Jednak to wcale nie przeszło z czasem a wręcz przeciwnie nasila się. Ostatnio potrafi się wściekać o najmniejszą drobnostkę (np. o zadanie pytania *o której będziesz w domu?*). A kilka dni temu byłam świadkiem sytuacji gdy wściekł się tak, że uderzył 2 razy głową w metalowe drzwi garażu, co później wytłumaczył w następujący sposób *musiałem rozładować energię*. Ta sytuacja na prawdę mnie przeraziła bo nigdy jeszcze nie widziałam go w takim stanie. Sam widzi jakie zmiany zaszły w naszym związku i widzi że coś jest nie tak jednak nie potrafi nad tym panować. Oprócz tych objawów sam zauważył że nadmiernie się poci i jest przemęczony. Proszę powiedzcie mi co to może być i co zrobić żeby zapobiec tym objawom agresji. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
dimedicus Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Napisz do mnie na e-maila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Może bierze narkotyki albo jakieś świństwa na mięśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ja myślę,że może na siłownię chodzi i bierze coś na przyrost masy mięśniowej,takie zaburzenia emocji mogą byc od tego.A może nawet narkotyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marta. Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Prawda jest taka, że faktycznie kiedyś brał jakieś odżywki (jakieś 2 lata temu) ale teraz już nie chodzi na siłkę. Narkotyków nie bierze i tego jestem pewna w 100%. Może to faktycznie przez to co wtedy brał.. ale objawiło by się po takim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi