Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból barku promieniujący do palców i ból w okolicy łopatki a choroby serca

mafio

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 48 lat, jestem facetem. Miałem częstoskurcz nadkomorowy. Kardiolog przepisał mi opacorden było to 5 lat temu. Od tamtej chwili go nie mam. Robiłem niedawno echo, prubę wysiłkową, badanie Holtera. Badania oglądał dr. nauk medycznych kardiolog. Kazał mi łykać nadal ten opacorden. Dodatkowo odczuwam też bóle klatki piersiowej. Po zażyciu nitro nie ustępują. Przy wysiłku nic nie boli, a czuję się paskudnie, więc nie wiem.
mam zwyrodnienie kręgów szyjnych nazywa się to Zniesienie lordozy ale nie sądziłem ze to może być przyczyna bólu zrobiono mi tez gastroskopie podejrzewali przepuklinę rozworu przełykowego wyszło co innego zapalenie żołądka i dwunastnicy zarzucanie treścią żółciowa mam usunięty pęcherzyk mam tez mnóstwo dodatkowych skurczy jestem cały czas spocony
Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie żeby nie pisać bzdur ale mnie akurat boli w piersiach ale jak chcesz się więcej dowiedzieć to wejdż w gogle i wystukaj Objawy zwyrodnienia kręgów szyjnych Przed chwilą to zrobiłam i masz tam opisane objawy obszernie Ale musisz nauczyć się z tym żyć ,stale mnie boli i nie zwracam już na to uwagi boli to boli Są gorsze bóle ,ale to już moje zdanie Biegusiem na prześwietlenie do neurologa i będzie dobrze pozdrawiam