Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Leki na nerwicę

redy26...

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Choruje na nerwice od 4 miesiecy lekarz chyba chce mnie zakatowac przepisal mi tyle tabletek ze nie jedna apteka by namnie sie wyzywila. Rano: xsanax 0,5 mg 1tab/24 concor2,5 mg 1tab/24 magnefar B6 2tab/24 Popoludnie: perazin 0,025 1tab/24 Na noc: perazin 0,025 2tab/24 A teraz dodal mi jeszcze potas KALIPOZ zebym bral rano. to ma mi pomódz czy zabic
Witaj Radek.Zastanawiam się na co twój lekarz cię leczy??Xanax jest lekiem antydepresyjnym a concor nasercowym,perazin tez podobnym do xanaxu tyle ze dziala tez przeciw lekowó no a wiadomo magnez i potas biorą zdrowi ludzie.Ja na twoim miejscu zmieniłabym lekarza i porobiła dodatkowe badania.Mnie też leczyli na depresje i nerwice a okazało się że mam wadę serca.Po pewnych zdarzeniach trafiłam no kardiologa który powiedział mi że najpierw trzeba wyeliminować inne schorzenia aby móc stwierdzić że to nerwica.Pozdrawiam i daj znać jakie miałeś robione badania.
Witaj Anetas. Lekarz lrczy mnie na nerwice a concor dostalem chyba na zwiekszajacy sie puls z 70 do 120 ud/min i naprawde pomaga a z xanaxu tez jestem zadowolany tylko ze ja mam juz dosc tych psychotropow i chcialbym wszystkie te tabletki odstawic tylko nie wneim czy moge? bo wystarcza ze zmiejszam dawke xanaxu i mnie juz zaczyna po jakims czasie atakowac nerwica. moze sie orietujesz co jest najlepsze na ta chorobe, a jesli chodzi badania to mialem robione echo serca ekg z 5 razy cisnienie mam bardzo dobre juz nie wspominam o innych podstawowych badaniach jestem podobno zdrowy ja ryba tylko doskwiera mi nerwica i to pozadnie daje mi w kosc. a jak sonie poczytam ile ludzie na nia choruja to mnie zalewa krew. Pozdro