Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przemęczenie i złe samopoczucie

Gość Ktos

Rekomendowane odpowiedzi

witam chciałem się zapytać czy nie moglibyście udzielić mi pomocy... szukałem w Internecie jakiejkolwiek możliwości porady medycznej, ale trafiłem chyba tylko na jeden racjonalny serwis, czyli Wasz... dlatego właśnie tutaj piszę... problem polega na tym, iż moja 17-letnia dziewczyna od kilkunastu dni czuję się bardzo przemęczona... nie ma na nic sił... następnie wyskoczyły jej na stawach czerwone otoczki (nie wiem jak to nazwać) jakaś alergia czy coś takiego ? kiedyś miała podejrzenie boleriozy i bardz boję się czy to może być to... ostatnio tak źle się poczuła, że nie potrafiła zejść ze schodów sama i prawie zemdlała... aha jeszcze czasem serce ją kłuję i źle oddycha (co w jej rodzinie częste) i ma nadciśnienie... :( a jak zamykała oczy - tak mrugała to czuła, że coś Jej w mózgu strzela i jeszcze z ust leciała jej taka ślina dziwna biała, ale jakaś inna ;/... nie wiecie co to może być... bo bardzo się o Nią martwię, a ma czekać miesiąc na wizytę u lekarza... dlatego proszę Was o jakieś porady/wskazówki co mam robić, bo byłem z Nią w szpitalu i właśnie mówią że trzeba czekać, a ja się boję o ten czas... ;/ proszę o nawet najmniejszą pomoc... jeżeli nie będziecie potrafić mi pomóc to wybaczcie, ale nie wiedziałem gdzie sie skierować... :(
Witam Cie srdecznie.moge Ci tylko tyle pomoc ze,rzeczywiscie zgadzam sie z opinia moich poprzednikow.koluj kase i najlepiej udajcie sie prywatnie do jakiegos neurologa.nie wiem gdzie mieszkasz ale dla mnie i dla mojej coreczki najlepszym neurologiem byla Pani dr.Schteinborn w Poznaniu.Za co bardzo Jej dziekuje.jesli mieszkasz blisko Zielonej Gory bardzo dobrym neurologiem jest dr.Rossa w Ciborzu.Pozdrawiam i napisz niebawem co nastapilo.