Gość kubek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Witam, Jak w temacie, jakie macie doświadczenie? Moj problem to nagłe uczucie ciepła na twrzy i...w przeciagu 5-10 min burak:/ Nie mam problemu z cerą, cisnieniem. Czy może to być spowodowane stresem??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 może,spróbuj brać ziołowe tabl. uspokajające,systematycznie i sprawdż czy to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marzena Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A może masz cerę naczynkową. To jest nadreaktywność ze strony naczyń włosowatych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kubek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 co do cery naczyniowej to nie wiem jak to rozpoznać.Normalnie też mam troche czerwoną twarz ale nie wynika to z wypieków ponieważ skóra jest zima ale lekko czerwona zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi