Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nawrót nerwicy lękowej po odstawieniu leków

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatni raz jak tu pisałam to przestałam brac tabletki bo nerwica jakby odpusciła ale po takim czasie znowu sie odezwała stałam sie bardzo nerwowa osoba poce sie bez powodu tz mam rece i nogi zimne gdy sie zaczyna i do tego mam bole w klatce jak sie zdenerwuje.moje mysli znowu zaczeły isc tylko w jedna strone czyli lek przed smiercia miałam nadzieje ze da sie to jakos wytłumaczyc ale nie mimo ze probowałam nawet zaczełam brac magnez zeby sie uspokoic troszke pomogł ale nie pomogło mi to w nerwicy tylko w walce z nerwami juz nie wiem co mam robic zeby było dobrze i zeby nie przejmowac sie pierdołami ktore mnie dołuja na tyle ze nie jestem w stanie nic robic a na dodatek ciagle mam sny ktore takze nie oduszczaja juz sama nie wiem czy to z powodu nerwicy czy z czegos innego.z gory dziekuje.

Witam, Nie wiemy, dlaczego odstawiła Pani leki? Czy wystąpiły określone działania niepożądane, które były dla Pani dokuczliwe, czy po prostu znudziło się Pani branie leków? Proponuję wrócić do swojego lekarza psychiatry i omówić z nim w jaki sposób działały przepisane leki, dlaczego je Pani odstawiła i jak się Pani czuje obecnie?