Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kołatanie serca i bardzo wysokie tętno po wysiłku fizycznym

Gość xxxmarvel

Rekomendowane odpowiedzi

Gość xxxmarvel
Witajcie,przed chwilą miałem kolejny atak. Byłem po listy w skrzynce rowerkiem (pół kilometra od domu). Dojechałem tam normalnie,no tylko się balem,że znów mi wróci atak no i jak wracałem znowu serce zaczęło szaleć. puls około 130-150. wróciłem do domu,wziąłem hydroxyzinum (lek na uspokojenie,na nerwy) wypiłem melisę i przeszło. Mam puls teraz około 80. więc jak myślicie? coś z sercem nie tak?
Gość wykończona
Człowieku .Miałeś setki badań .To nerwy .Bierz leki na uspokojenie codziennie rano a nie wtedy jak ci coś jest i idz do psychiatry niech ci da jakiś przeciwlękowe prochy.Samo ci to nie przejdzie .Hydro działa krótko i zamula .Bierz leki regularnie !
dobrze mówi ! sporadyczne branie leku nic nie da.Poza tym hydroksyzinum przymula i usypia.Zanim pójdziesz do lekarza SYSTEMATYCZNIE bierz ziołowe tabl. uspokajające labofarm i magne B6 albo B compositum.I ruszaj się dużo.Ruch i zmęczenie fizyczne odwraca uwagę od myśli,że ,,zaraz pewnie będę miał atak**.Zatrudnij sie na budowie przy betoniarce.Nie będziesz miał czasu sie po tyłku podrapać,o myśleniu o nerwach nie wspomnę.A jak wrócisz do domu umęczony,to zaśniesz jak niemowlę.Sam powinienes robic wszystko, by nie myśleć,że pewnie zaraz mi się cos stanie.Przecież badałes się gruntownie,więc nie ma siły ,żebyś nagle ,,zszedł***.
Gość xxxmarvel
vego,ale jeśli miałem robione badania to czy takie akcje mogą się od jakiejś choroby w ogóle brać....bo ja mam takie ataki jak myślę,że to się stanie...nawet jade sobie rowerem i myślę sobie.*nic mi się nie stanie,to tylko nerwica,ale za chwile przychodzą mi myśli,że jestem daleko od domu,że nikt mi nie pomoże i mam atak. Kolatanie serca strasznie szybki i lęk.
Gość ania05111971
A jeszcze słówko do vego -dgybyś śledził wątki marwela to wiedział byś żę miał tysiące badań i nakręca się na jakąś straszną chorobę serca .I nie przezywaj się od ciemnogrodów bo cię znajdę i wsadzę na 3 zdrowaśki do pieca.