Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w klatce piersiowej po wysiłku fizycznym przy zwłóknieniu i niedomykalności zastawki mitralnej

Rekomendowane odpowiedzi

Piet.,na pewno o tym wiesz,a może nie.W czasie gdy europejscy medycy piali z zachwytu nad panaceum,za jakie uważali upuszczanie krwi.kilka t y s i e c y lat przed tym faktem, dla chińskich lekarzy brak odpowiedniej ilości krwi w organizmie był ważna jednostką chorobową.Kiedy lekarze europejscy wpadli na anemię?Bądz zdrów.
Henio, przestań robić ludziom wodę z mózgu tym bełkotem. Chińska medycyna jest jak chińskie podkoszulki czy trampki, to samo dziadostwo, szarlataneria i szwindel. Dodam jeszcze że polemika merytoryczna wymaga pewnego poziomu i argumentów merytorycznych, nieznanych w Chinach zapewne.
Piet,mój poziom jest niski jak chiński pokłon przed mądrym człowiekiem.Twoje argumenty merytoryczne jak diamenty błyszczą w owej niskiej polemice.Myślę,że jesteś na tyle zdrowy,że nie zdarzyło Ci się chorować,a tym bardziej zawieśc sie na lekarzu i medycynie.Wg tej chińskiej szarlatanerii są przesłanki abyś już od dzisiaj sznował swoją wątrobę,czego żaden lekarz Ci dzisiaj nie powie.Kończąc tą niską polemikę zdrowia życzę.
Zapewne charakter pisma zdradził moje rzekome, przyszłe dolegliwości wątrobowe, prawda? Rzeczywiście, Mistrzu, co słowo to racja. Jak i we wcześniejszych postach. A retoryka sama w sobie wspaniała, nawet bzdury wyrażone z takim przekonaniem i w języku mandaryńskim stają się prawem fizycznym. Gdybyś łaskawie zaczął od poczytania tego forum, wiedziałbyś, że nie zdarzyło mi się chorować na naiwność i głupotę.
Ocena głupoty czy naiwności,to ocena innych,Twoje oceny Twego postępowanie nigdy nie będą obiektywne.Ta dziewczyna wróciła od lekarzy,którzy jej nie pomogli,nie znalezli przyczyny jej dolegliwości,a Ty ja ponownie tam wysyłasz,ocenisz to jako mądre?Zabronisz szukanie jej innych sposobów leczenia?Z Twoich słów można wywnioskować,że jesteś postrachem tego forum,Ci ludzie w większości sparzyli się na pomocy lekarkiej,a TY ich gonisz z powrotem.Nie sądze aby ,którykolwiek z tych ludzi,tak bardzo się otwierał,wylewał swoje bóle,gdyby nie musiał.Ty jak myślę sądzisz,że lekarze nie tylko nie chorują,ale nawet nie umierają.Czy porafisz pomóc tej dziewczynie?Co zyskała na Twojej interwencji?Jesteś okazem zdrowia,więc zapewne nie wiesz,że na każdej ulotce,dołączonej do leku,stoi jak byk**lek jak każdy inny może powodować skutki uboczne**Sądzisz,że jeśli ktoś bierze kilka tabletek dzienniemto nie inwestuje w swoje przyszłe ewentualne choroby?Co do czytania z pisma masz racje,na podstawie tego co napisałeś,możno a opisaćTwoja posturę,twarz i co Cie boli.To jest trzecia moja odpowiedz na Twoje słowa,więcej nie będzie. Bądz zdrowa,Smerfne Dziewczę
Heniu, zwracasz się od *okazu zdrowia*, który ma sztuczną zastawkę i implantowany defibrtylator-kardiowerter, bez jednego i drugiego dawno byłbym w krainie wiecznych łowów. Tego nie wywnioskowałeś. Tym samym zastanów się nad skutecznością pozostałych Twoich metod. Co do reszty - nawet nie chce mi się prostować tez przez Ciebie postawionych. Również nie zamierzam kontynuować dyskusji z kimś, kto uznaje tylko swoje poglądy. Po prostu nie szkodź innym dając fałszywy obraz sytuacji, którą znasz tylko z postu na forum. Pozdrawiam.