Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie wiem co dokladnie ze mną jest, ale mam problemy z nerwami i mam lęki, ale nie pisze tu po to by dowiedziec się tego. Po mega stresach jakie wyhodowala moja głowa mam chyba dośc specyficzne problemy. - telepotanie szczęk(caly dzien) - telepotanie głowy(czasami nawet w sytuacjach nie stresujacych) - bol głowy - oslabiona koncentracja - zawieszki Stosowalem przez 3 miesiace bellergot i sulpiryd, nie pomogło. Teraz biore depakine chrono i trittico cr. Nic mi nie pomaga. Czy ktos miał/ma podobne problemy i jak sobie z tym radzi. Nawet leki przeciwpadaczkowe nie pomagaja, co ja mam zrobic? Stracilem juz zaufanie do swojego neurologa, stwierdził ze po bellergocie i sulpirydzie przejda mi te objawy jak ręką odjął. Powiedział tez(byłem troche otumamiony) ze autonomiczna częsc mojego układu nerwowego wymknęła się spod kontroli. Wiec teraz mam takie padaczki z tego co zrozumiałem.
Witaj. Nie jestem specjalnie znawca tematów padaczkowych, ale jesli chcesz dowiedziec sie czegos na temat radzenia sobie z lekiem,bólem głowy , zawieszkami itp. poczytaj sobie historie mężczyzny, który wyszedł z nerwicy lekowej:moja-nerwica.republika.pl ( w tym informacje zawarte u góry opowiesci pod tematem *Wyzdrowiec*. Poza tym odwiedź watek *Z nerwicy sie wychodzi*, moze znajdziesz tam cos, jak sobie radzic z lekiem. Oczywiscie doradzam Ci poszukanie sobie psychoterapeuty, gdyz wiele objawów nerwicowych mozna opanowac, dzieki prawidłowo poprowadzonej terapii.Pozdrawiam.