balon Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam Chciałbym się podzielić z wami moim problemem dotyczącym częstego wypróżnienia Gdy wstaje rano po nie całych 15 min muszę iść do ubikacji i co 30min znowu .Do popołudnia wypróżniam się od 2-4 razy . Również gdy zjem od razu muszę iść do ubikacji....nie wiem co to jest ???a naprawdę jest to uciążliwe Do jakiego lekarza musiał bym iść z tym problemem?? BTW: -Te brzmienie mam od 1miesiaca gdy miałem zatrucie pokarmowe Czy mam stosować jakaś dietę?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05111971 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Wg.mnie masz zespół jelita drażliwego .Czasem występuje po przebytych infekcjach przewodu pokarmowego. Kup Trilac lub inne przyjazne kultury bakterii(pańcia w aptece powinna doradzić ) i pobierz jakiś czas . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi