Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie w klatce piersiowej, ból brzucha i głowy a Escherichia coli

Rekomendowane odpowiedzi

Witam otóż od kilku dni strasznie kłuje mnie w klatce piersiowej , boli mnie brzuch i strasznie głowa lecz gorączki raczej nie mam jestem osłabiony ciągle mi zimno i chce mi sie spać niewiem dlaczego to sie stało może ma to związek z tym że pare dni temu wybrałem sie z znajomymi nad pobliski staw i dla zakładu musiałem napić sie wody z owego stawu który wyglądał na czysty bardzo idiotycznie i gówniarsko sie wtedy zachowałem do dziś tego żałóje a juz po fakcie dowiedziałem sie że w owym stawie wykryto bakterie E Coli czy przez to pićie mogłem się nią zarazić? bardzo rzadko choruje i czy da sie to jakoś wyleczyć bez lekarza? jakąś osłoną z apteki?* jeśli nie udam sie do lekarza ale pisze na tym forum bo rodzice uznają mnie za idiote.. że napiłem sie wody z stawu.. proszę o pomoc i z góry dziękuje ..
Nie, nie jest to bakteria coli. Gdybys mial bakterie coli, to tak jak ja bys sie obudzil w nocy ew. nad ranem i bys rzygal i sral jednoczesnie. Po paru godzinach bys wyplukal wszystkie elektrolity, zrobil sie fioletowy, sral krwia i nie kojarzyl co jest fikcja a co jawa. Prawdopodobnie jakas wirusowka. Idz do przychodni. Bakteria coli nie jest jakas *luzno zaczynajaca sie choroba* tylko jak zlapiesz bakterie, to pierdolnie cie od razu wszystkimi mozliwymi objawami i nie da ci odetchnac, uwierz ; )