Michaal Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam, Orientuje sie ktos czy biorac Isoptin 120 SR, mozna czasem doraznie przyjac malutka dawke 10mg propranololu na napady szybkiego tetna? Stosowal ktos takie polaczenie ? Wiem, iz generanie nie stosuje sie takich kombinacji, ale chodzi mi o dorazna sytuacje w malych dawkach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
yola13 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Bez konsultacji z lekarzem lepiej nie przyjmowac zadnych leków, o ile wiem to Isoptin obniza prace serca, wiec jak przyjmiesz Propranolol to mozesz obnizyc jeszcze bardziej, możesz sobie jeszcze zaszkodzic, zreszta w opisie ulotki Isoptinu pisze jak byk ze nie powinno się przyjmowac jednoczesnie Beta blokerów, a beta blokerem jest Propranolol, w tym momencie albo jedno albo drugie po uprzedniej konsultacji lekarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi