Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Infekcja przełyku i duszący kaszel

Gość pawel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam pdzed swietami zaczalem sie coraz gorzej czuc.Zaczelo sie od bolu karku,potem lekki katar,sporadyczny kaszel(troche odpluwanie flegmy)napady pocenia sie i bol glowy. Wezwalem lekaza do domu,nie bylem w stganie udac sie do przychodni(mieszkam na obrzezasz Dublina).Zauwazylem takze dziwne zmiany na koncu jezyka,jakby poparzenia. Lekaz mnie zbadal i powiedzial ze wszystko niby ok.nie mam temp,w uszach ok,nic w plucach nie sluchac..??powiedzialem mu o tym jezyku jeszcze zanim zajrzal mi do ust. Przerazil sie jakby troche powiedzial ze to silna infekcja gardla.Dodal ze wlasnie od tego mam te wszystkie inne dolegliwisci. przepisal mi: augmentin-duo 650mg im ycostatin taki niby syrop. biore leki juz 3 dni i nie widze wiekszej poprawy.poparzenia na jezyku wciaz mam,katar sporadycznie ale co ku mojemu niepokojowi sie pojawilo to strasznie duszacy kaszel.Szczegolnie wieczorem jub jak leze w lozku. nie odpluwam flegmy,za to strasznie sie czasami dusze nie wiem co powinienem z tym zrobic?zadzwonic po lekaza ponownie??wiem ze na zdrowie sie nie zaluje ale..kazda wizyta lekarza to wydatek rzedu 70 euro. Moze ktos moglby mi doradzic jak poradzic sobie z tym kaszlem? dziekuje
Macie tzw.flu i tak naprawde na to nic nie ma.Ja wlasnie ja przechodzilaam i chorowalam bity miesiac moja corka tez a maz wlasnie zaczyna chorowac.Jedyne co mi pomagalo to tabletki na kaszel z Polski TIOCODIM.Wiem co czujecie mnie ten kaszel potrafil do placzu doprowadzic.pozdrawiam