Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gorączka i brak apetytu po założeniu by-passów

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie,czy po operacji by-passów po 12 dniach może nadal występować stan podgorączkowy -wieczorem do 37,8 a rano 37,2 oraz brak apetytu.Mąz był operowany 1.lipca i ogólnie czuje się ok. ale psychicznie nie jest dobrze. kardiolog twierdzi ,że nic sie nie dzieje ale ja b.się martwię bo zamiast poprawy zdrowia ,kondycja męza jest opłakana. może ktos poradzi co mam robić i czy rzeczywiście stan ten za parę dni minie. Kinguś
Witaj *grinexmail*.... Przeszłam operację by-passów 4 lata temu Stan podgorączkowy u Twojego męża może być związany z jeszcze nie zagojonymi ranami.... A brak apetytu to normalny objaw u chorych po operacji by-passów.. Też po operacji nie miałam apetytu... miałam słaba morfologię, co było związane z dużym ubytkiem krwi... Mogłam jeść dużą ilość owoców i warzyw , a na inne potrawy nie miałam ochoty Stosując taka dietą szybko wyrównałam morfologię... W zasadzie jadłam to na co miałam ochotę ..czego potrzebował mój organizm. To jeszcze krótki okres , aby Twój mąż mógł się czuć dobrze..po takiej operacji. Z biegiem czasu będzie lepiej czego mu życzę Pozdrawiam