Gość Wojtek Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Recepta na zły cholesterol. =========================== Tego nie dostaniecie w przychodni. Przeznaczenie: ============== Oczyszcza organizm z tłuszczowych i wapiennych osadów. Rewelacyjnie szybko poprawia całkowitą przemianę materii w organiźmie (nadwaga) , w rezultacie czego naczynia krwionośne stają elastyczne (miażdzyca), co z kolei zapobiega zawałom układów krwionośnych, serca (zapaście) etc. Zapobiega sklerozie (starcy), paraliżom (wylewy), szumom w głowie (migreny) etc. Złoty srodek dla wszystkich, którzy chcą poprawić kondycję swego organizmu - wszak czosnek od dawna jest znany jako naturalne panaceum na wiele przypadłości (tylko dziwnie zapomniany). Przygotowanie: ============== Starannie umyć i oczyścić 350 gram czosnku, miałko naskrobać i utrzeć w naczyniu (to ważne: nie używać mikserów). Zważyć 200 gram masy wziętej z dna naczynia (tam gdzie najwięcej jest soku) i zalać 200 gramami 96% spirytusu. Naczynie szczelnie przykryć i postawić w ciemnym i chłodnym miejscu na 10 dni. Potem masę odcedzić przez płótno i odczekać 2-3 dni. Sposób dawkowania: ================== Dawkować krople zgodnie z poniższym diagramem wraz z chłodnym mlekiem (jedna czwarta szklanki), które gasi niepożądany zapach czosnku na 15-20min przed jedzeniem Dzień kuracji Rano Obiad Kolacja ============= ==== ===== ======= 1 2 2 3 2 4 5 6 3 7 8 9 4 10 11 12 5 13 14 15 6 15 14 13 7 12 11 10 8 9 8 7 9 6 5 4 10 3 2 1 11 25 25 25 PS. Ostatniego dnia lepiej zaopatrzyć się w paczkę dobrych gum cynamonowych , bo z ryja wali, że aż hej :-) Kuracja jest rozpisana na osobę o wadze do 90 kg. W przypadku wyższej wagi ciała nalezy z umiarem dołożyć do każdego dnia po jednej kropelce za każde dodatkowe 10 kg masy ciała. Przykład: ========= Masa ciała 110 kg - dzień pierwszy Rano-4krople, Obiad-4krople, kolacja-5kropli itp Czas stosowania: ================ Jak powyzej 11 dni, ale jesli ktoś nie chce nawrotów, niech podzieli kropelki przez pół i stosuje co drugi dzień. Niezaprzeczalne zalety kuracji: =============================== !Nienormalna skuteczność! !Nie ma potrzeby zmiany diety! Efekty: (moje) ============== W ciągu 14 dni zjechałem ze złym cholesterolem i zbyt wysokim poziomem triglicerydów do poziomu surowszej niż polska normy amerykańskiej. Żarłem wszystko jak dotychczas (w tym przynajmniej raz na tydzień moją ulubioną pizzę z podwójnym serem, a co to oznacza dla cholesterolowca chyba każdy się domyśla) Na początku miałem ogólny poziom cholesterolu 313mg/dl!!! HDL 36,8mg/dl triglicerydy 385mg/dl LDL 199mg/dl Teraz po badaniach i kuracji mam: Cholesterol 183mg/dl HDL 60mg/dl triglicerydy 120mg/dl LDL 99mg/dl Minęły nerwobóle, kłucia i ogólnie złe samopoczucie. Nie ominę tu kwestii, ze jakby nieco poprawił mi się wzrok, czego akurat nie oczekiwałem. Lekarz, u którego jednak się pojawiłem, przy okazji bólu w klatce piersiowej, po pokazaniu nowych fresh wyników - nie chciał uwierzyć, ze to moje wyniki, a nie podstawionego figuranta :-))) Przepis podaję, bo sporo Was tutaj cierpi na rózne schorzenia, a leki na ulicy nie leżą ;-) PS2. ==== Zdaję sobie sprawę, ze ów przepis nie musi zadziałać na wszystkich tak skutecznie jak na mnie (w dodatku w tak krótkim czasie), więc nie biorę odpowiedzialności za mierne efekty u innych. Poniekąd życzę wszystkim końskiego zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mariusz Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 dobrze napisane :)- sam wiele dobrego slyszalem na temat wlasciwosci czosnku :) kiedys na wsi mieszkal czlowiek ktory podobno zyl 100 kilka lat - ludzie gadali ze on codziennie jadal czosnek :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Adam Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam, czy ciśnienie przed kuracją też było duże? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sylanna Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Wojtek a jaka moze być przerwa w stosowaniu tej kuracji.Mam tez wysoki cholesterol i chcę gada skutecznie zwalczać cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Znachor Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dziwne, że nawet na forum kardiologicznym są tak chamskie tytuły i prymitywne teksty. Pod uwagę administracji forum! Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Wątek sprzed 2 lat, niech umrze śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza
irek1951 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ciekawe czy jeszcze bierze. Bo jak przestał,to wszystko od nowa. Z babą tak długo nie spać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi