Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Niepokój i drżenie przy nerwicy

julietka6

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie minął rok od kiedy zaczęły się pierwsze objawy nerwicy. Jak do tej pory leczenie nie przyniosło skutku...ciągle jest to samo ciągle zle się czuję, ciągle odczuwam jakiś niepokój w srodku, trzęsę sie, wszystko mnie w srodku dusi,ciągle nasłuchuję czy bije mi serce to wszystko stało sie dla mnie jakąś obsesją...Ciągle jestem zamyślona, nawet w towarzystwie niby jestem ale w jakimś innym swoim świecie. Ja chyba zgłupieję nie potrafie sobie z tym wszystkim poradzić. Chętnie porozmawiałabym z kimś na gg kto miał takie objawy jak, czekam również na odpowiedzi...
Hej bardzo chetnie z Tobą porozmawiam ponieważ oprócz wielu objawów mam i taki że ciągle liczę tętno i słucham czy serce bije i jak to już mną zawładnęlo ale męczę się z tym od dwóch miesięcy. zaczęło się od zawrotów głowy wrażenie że zemdleję, ścisk w żołądku, potem kołatania serca biło ponad sto, takie ataki, czasem nierówno coś niesamowitego, porobiłam badania i byłam u kardiologa bo rodzina mnie wysłąła i wsz oka a mnie się zdaje że jestem chora. moje gg 21601117