Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość slawko

Rekomendowane odpowiedzi

Może na początek napiszę jakie badania w ciągu ostaniego roku były robione TK * MRI * morf pełna ekg wielkokrotnie echo serca rtg klatki laryngolog okulista wszystko w normie no moze troche gesta krew hematokryt 48 jestem 27 letni facetem Objawy : Od roku czuję się dziwnie mam potworne zawroty głowy, problemy z pamięciom koncentracja, cholernie boję sie śmierci i cały czas jestem spięty i zestresowany, kołatania serca, bule w klatce piersiowej, zgaga i problemy oczami widzę niewyraźnie i nieostro (takjakoby astygmatyzm ) odczuwam jakiśdziwny ucisk w okolicy oczów i skroni *** i te zawroty głowy i ogolne osłabienie *** zmęczenie *** cały czas chce mi się spać. Boję sie wychodzić z domu bo obawiam się ze umrę na ulicy lekarze sugerują nerwicę . Powiedzcie co mi dolega czt to jest naprawde nerwica ???
powinieneś iść do psychologa,zażywać tabletki ziołowe uspokajające,a może nawet leki chemiczne od psychiatry....Zajmij się tez codziennym regularnym sportem [nie siłownia]-np.pływanie,rower,szybki marsz.Zmęczenie fizyczne odwraca uwagę od objawów nerwicowych.Psycholog pomoże ci zrozumieć na czym polega twój problem i jak nad tym zapanować,.No jeśli to jest nerwica,a nie cos innego.Jeśli to nerwica,to im szybciej sie tym zajmiesz ,tym większe szanse na wyjście z tego.Zanim pójdziesz do lekarza możesz zażywać ziołowe tabletki uspokajające labofarm i wit.B compositum i sprawdz jak to na ciebie działa.Uwaga:efekt nie natychmiastowy-bo to nie zntybiotyk,że za 2 dni ci lepiej.