Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zażywanie Betalocu po kuracji Propranololem

Gość anula

Rekomendowane odpowiedzi

Lekrak kaząła mi zminić z dnia na dzień, bo stwierdizła,ze to to samo tylko betaloc nowszej generacji. Brałam 3 razy dziennie 10 mg propranololu, dzisiaj zaczełam od 12, 5 betalocu czy nic mis ie nie stanie- dziwnie się czuję i nie wiem czy to panika czy jednak tak nie pwoinno sie zmieniać:(
Nie martw się dziewczyno na zapas.Lekarz wie co robi.Ja brałam propranolol teraz biorę betaloc ZOK 25 .Mam arytmię i chorobę niedokrwienną,Często tym schorzeniom jak oznajmił mi wspaniały lekarz towarzyszą nerwice,które :*dokładają *.Wtedy człowiek boi się poci i wychodzi z tego błedne koło.Powiem tak -- nie myśl o chorobie.Zacznij ŻYĆ jesteś młoda. Znajdż swój sposób na spędzanie czasu,nie myśl o chorobie,rozmawiaj z ludżmi ale nie o chorobach. Chodź na spacery,tańcz--jest lato---naucz się cieszyć każdym dniem,uśmiechaj się do wszystkiego a zobaczysz,ze wszystko się odmieni.Głowa do góry będzie dobrze.
Wszystkie te leki są lekami z tej samej grupy czyli betablokery spokojnie można je zmieniać na te podobne zamienniki!Ostatnio miałem napad migotania który trwał bez przerwy 29 godz po prostu katastrofa nie zycze tego nikomu obecnie jestem zakwalifikowany do zabiegu w trybie pilnym na 2013 rok hi hi wiem troche długo ale cóż żyjemy w polsce!!