Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból serca, zawroty głowy i utrata świadomości

ktos12345

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam na imie Krzysztof i mam 14 lat. ale to chyba mało wazne .. Bardzo czesto od jakiegos pol roku mam zawroty glowy .. jakby nie wiem co tu robie jak sie tu znalazlem i wg. przechodza mnie ciarki po nogach plecach i rekach. Czuje mrowienie . on nie dawna poczulem lekkie klocie z lewej strony i po srodku klatki piersiowej [ tam gdzie jest ok. serce ] Bardzo mi z tym nie dobrze poniewaz na poczatku te objawy byly rzadkie teraz sa coraz czestrze .. Czuje jakbym mial zaraz zemdlec i wg. Byłem juz u lekarza ktory skierowal mnie na badanie moczu krwi i badanie serca [ zapomnialem jak sie to nazywa ] . Chcialbym prosic jakiegos specjalisteco to moglo by byc. I czym objawia sie rak serca jeżeli takimi objawami jak ja mam jest taka mozliwosc ? Dziekuje za przeczytanie tego tematu i prosze o Szczerze odpowiedzi a nie typu **poczekaj na wyniki badan** Dziekuje
rzuc palenie i zażywaj codziennie po 1 tabletce witaminy B compositum,kup sobie 25 tabletek[kosztują grosze-to pół opakowania],jedz dużo warzyw i owoców i dużo się ruszaj.I nie zapominaj ,aby być lepszym dla swojego rozwijającego się organizmu,który właśnie teraz potrzebuje wielu składników,abyś rósł i prawidłowo się rozwijał,co zapewni ci zdrowie w życiu dorosłym.Nie bądż głupcem.
Dzieciaku Ktos12345 - to jest rzeczywiście poważna sprawa jak 14 latek pisze takie rzeczy ,że jest uzależniony od palenia a i kiedyś palił marihuanę oraz dopalacze. CO Z CIEBIE MA WYROSNĄĆ ZA CZŁOWIEK, CHYBA NIE UWAŻASZ ,ŻE ZDROWY. Ogólnie Twój post jest przerażający co robią 14 latkowie.Gdzie są Twoi rodzice , że dopuszczają do takich nałogów swoje dzieci. W tej sprawie trzeba się wymądrzać dla Waszego zdrowia i normalnej egzystencji w dorosłym życiu.
Żałosna jest Twoja arogancja dzieciaku.Żal mi Ciebie ,że masz takich rodziców ,którzy nie umieją zapanować nad swoim dzieckiem a Ty się z tego cieszysz ,że Twoje cwaniactwo doprowadziło Cie do nałogu w wieku 14 lat.GRATULUJĘ TWOIM RODZICOM TAKIEGO REZOLUTNEGO DZIECKA. Może pożyjesz Sobie kilkadziesiąt lat ale nie wiem czy Twoje nałogi nie odbiją się na zdrowiu w wieku np. 30 lat a wtedy nie będziesz pamiętał o swoich wybrykach w wieku 13- 14 lat tylko będzie rozpacz z powodu choroby w tak młodym wieku. Pustakiem to Ty jesteś bo trzeba być naprawdę prawie bez mózgu żeby w wieku 14 lat doprowadzić się do takich nałogów i krytykować jeszcze osoby dorosłe zwracające uwagę na dany problem . Co Ty dzieciaku myślałeś , że pisząc takie rzeczy ktoś napisze * no nic się nie stało, wyjdziesz z tego młody człowieku * a jeżeli tak myślałeś to jesteś NAJWIĘKSZYM PUSTAKIEM TEGO FORUM ale i tak część winy za Twoje postępowanie ponoszą rodzice , którzy zapewne dawali Ci kieszonkowe i nie kontrolowali Twoich wydatków. Tylko mi nie pisz , że to się nie da kontrolować dzieciaka na co wydaje pieniądze bo wydatki na takie cele bardzo łatwo można *wyczuć*. Ten post powinni przeczytać Twoi rodzice bo jednak to oni ponoszą największą odpowiedzialność za Twój stan zdrowia i psychiki w tak młodym wieku. To ostatnie zdanie z tego postu skieruje do Ciebie i Twojego rozsądku-MASZ JESZCZE SZANSĘ WYJŚĆ Z TEGO G................NA I WYROSNĄĆ NA ZDROWEGO I PORZĄDNEGO CZŁOWIEKA. Napiszę jeszcze jedno zdanie , ale ja nie wiem czy Ci się to uda bez pomocy dorosłych . Życzę Ci abyś się uporał z tym badziewiem jak najszybciej i wierzę , że tak będzie.