Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Główka??

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Główka??
Witam wszystkich,Od jakiegoś czasu mam taki problem tzn nie wiem czy to problem w sumie...zaczęło się od bólu głowy i szumu w uszach (po tym jak się uczyłem 12 godzin na sesje), teraz mnie ciśnie czubek głowy i te ciśnienie...nie wiem czemu ale mam takie skoki - ostatnio miałem 170 na 95 i sie takie utrzymywało gdzie ja miałem zwykle 120/70/80 , wczoraj też najpierw 146/82 a po jakimś czasie 123/93. Dziwnie się czuję jak mam wyższe od zawsze miałem je niskie więc źle to znoszę. Dodam że ostatnio czuje się strasznie spięty tak jakby mi było ciągle zimno... Co może być przyczyną skoków ciśnienia? To od serca czy bardziej od stresu? Dodam że niedawno miałem robione EKG (4 razy) i było dobre. Dziękuję z góry za odpowiedzi, pozdrawiam.
kup sobie witaminę B compositum i codziennie jedz 1 tabletkę.Do tego kawał czekolady[magnez].Na ulotce pisze,że pomaga w stanach wyczerpania fizycznego i psychicznego,a w czasie sesji to ciebie dotyczy.Na noc 2 tabletki ziołowe uspokajające labofarm i wyśpisz sie jak niemowlę.Codziennie kilo truskawek z jogurtem i...jestes dowitaminizowany.Jesteś po prostu zmęczony sesją,stresem.