Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłatanie serca, osłabienie i drgawki a nerwica

Milenka123

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem co sie ze mna dzieje jestem juz bez sił do zycia....moj problem zaczoł sie jakies 2 lata temu....brak tchu ,drgawki całego ciała kołatanie serca i odczucie omdlena brak sił..mam 19 lat..a juz czuje sie wrakiem nie moge wyjsc z przyjaciółmi po prostu boje sie ze znow dostane tego cholernego ataku..maiłam robione badania na tarczyce serca itp wszystie badania wyszły pozytywnie...nawet teraz pisząc to czuje sie okropnie...pomozcie mi jakos bo sam nie daje juz sobie rady:(
a czy badał cię neurolog? Czy próbowałaś stale używać ziołowe tabl. uspokajajace ,np.labofarm? Jeśli nie,spróbuj i zobacz cczy coś się poprawi po jakimś czasie.I dużo ruchu.Kup sobie też witaminę B compositum,która jest wskazana w stanach wyczerpania fizycznego i umysłowego- moze maturę zdawałaś,to ci dobrze zrobi.Po 1 tabl. dziennie.Do tego jedną trzecią gorzkiej czekolady [magnez]- magnez lepiej się wchłania z wit.B6,która jest w tabletce w składzie.Jest lato,moze wycieczka piesza lub rowerowa.Łykasz tabletkę i w drogę.Najpierw spróbuj w towarzystwie zaufanej osoby.A potem sie rozkręcisz.