Gość Piet Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witajcie. Czy ktoś z forumowiuczów biorących warfin zauważył jakieś trwałe lub długotrwałe zmiany wrażeń zapachowych lub/i smakowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Wiem że wywołuje często gorzki smak w ustach.To jeden ze skutków ubocznych .Osobiście nie zażywałam ......... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AniaHM Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja biorę Warfin 5mg dziennie i zauważyłam, że wyostrzył mi się węch. Smak raczej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość nieobecny Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam, ja również zażywam warfin na przemian 9 i 10 mg i nie zauważyłem niczego niepokojącego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi