Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy i otępiony zmysł powonienia

Gość Patrycja1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Patrycja1
Witam. Nie wiem czy to odpowiednie forum dla mojego problemu/pytania ale spróbuje. No wiec tak jestem bardzo młoda mam 18 lat i od jakiegoś czasu zauważyłam u siebie dziwne objawy. Przede wszystkim są to zawroty głowy które nigdy mi nie towarzyszyły, pojawiają się o rożnych porach dnia bez względu na to czy coś robię czy odpoczywam. Zaniepokoiło mnie także to ze czuje zapachy których tak na parwde nie ma np. idąc ulica czulam zapach jakby lakieru do włosów zdziwiło mnie to bo nigdzie nie bylo zadnego salonu fryzjerskiego i bylo bardzo pozno, za kilka dni podobna sytacja ale w domu w łazience odczowalam zapach farby tez niewiadomo skad. Gdy leże i zamykam oczy tez czuje jakby sie wszystko dookla mnie krecilo to odczucie ciezko opisac. Czy powinnam sie zgłosić do neurologa? a moze to tylko przejsciowe objawy. Z góry dziekuje za pomoc.
Gość Patrycja1
Zapomniałam dopisać bardzo wazna rzecz, zaburzenie mowy tzn. zmieniam szyk słow lub zdan czasem ciezko mi sie jest wysłowic gdy rozmawiam przez telefon lub gdy pisze zdaza mi sie pisac slowo ale litery przestawiam lecz nie sa to zwykle bledy literowe, pare razy napisalam cos od tylu i to nieswiadomie, litery z poczatku sa na koncu rodek na poczatku a koniec slowa w srodku to dosc uciazliwe w codziennym funkcjonowaniu.