Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od dłuższego czasu bolało mnie kolano do tego stopnia, że miałem problemy z chodzeniem. Wczoraj byłem u chirurga i okazało się, że mam wodę w kolanie którą mi ściągnął. Odczułem ulgę, kolano przestało mnie boleć, ale lekarz powiedział, że mam obserwować kolano bo może mi woda znowu najść lub mogę mieć uszkodzoną łękotkę. Dzisiaj zauważyłem, że to kolano mam większe od drugiego. Nie boli mnie, ale czuję jakbym coś w tym kolanie miał. Zwłaszcza podczas zginania kolano to robi mi się pełniejsze w środku, czuję pewną blokadę. Tu pada moje zapytanie do Was ... co to może być ? Co z tym robić ? Czy po tym zabiegu jest możliwość aby to kolano mi opuchło czy może znowu mi naszła woda ? Trochę głupio iść z dnia na dzień do lekarza, ale jednak czuję dyskomfort i chciałbym jak najszybciej wyleczyć to kolano. Pozdrawiam i czekam na odp.
na wodę w kolanie-okłady z rozwałkowanych liści kapusty włoskiej kilka razy dziennie.Gdy liśc zwiędnie kolano umyć ziołami odkażającymi.Na noc zawinąć kolano liściem i ręcznikiem lub szalikiem.Ponoć to pomaga.Przed przyłożeniem liścia posmarować kremem.Czasem sposoby babcine daja dobre rezultaty.