Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zażywanie Xanaxu

pintrek

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrawiam wszystkich.Mam na imię Piotr i wlasnie dziś wziąłem pierwszą dawkę leku ,,Xanax,, 0,5mg.Będę się starał dzień po dniu opisywać jego działanie na mnie.Proszę też o ewentualne pytania i sugestię gdyż sam mogę nie wychwycić wszystkiego,tz.skutki uboczne jak też te dobre strony działania leku.Pozdrawiam serdecznie i życzę uśmiechu.Piotr.
DZIEŃ 2. Dziś jest drugi dzień jak biorę ,,Xanax,, rano i wieczorem.Nie widzę u mnie żadnych skutków ubocznych.Czuję się po nim jak narazie dobrze.Jestem trochę po nim zawieszony ale to bardzo pozytywnie wpływa na mnie.Noc była cudowna bez przebudzeń,poprostu sen jakiego potrzebowałem od miesięcy.Jak narazie nie mam żadnych skutków ubocznych działania tego leku.Pozdrawiam serdecznie.Piotr.
Dzień 3 Trzeci dzień mija bez żadnych objawów ubocznych.Wczoraj nawet wybrałem się na długi spacer.Zrobiłem kilka kilometrów.czułem się dobrze.Pogadałem z wędkarzami o tym i o tamtym.Stałem się bardziej otwarty i nie myślę już o lęku że może coś mi się stać po takim wysiłku.Przespałem całą noc.Od 22 do 09 ten lek to cud.Jestem nastawiony bardzo optymistycznie nastawiony na dalsze dni brania ,,Xanax-u,,Co prawda jestem troszkę otumaniony po nim ale to tak ma być.Zniknęły mi w 70% około tiki nerwowe.REWELACJA.Pozdrawiam wszystkich:-)))))Piotr.