redblack Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Czy ktokolwiek wie coś o leku nazywanym *merivia*? podobno zawiera domieszki amfetaminy. został podany mojemu przyjacielowi niby na pobudzenie, kiedy przysypiał w pracy, po czym ta osoba się przyznała do zawartości amfetaminy. Czy może ktoś wie na co naprawdę jest ten lek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05111971 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 A może Meridia? Cytuj Odnośnik do komentarza
redblack Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 hmm... nie wiem, może i tak, a co to za lek? Cytuj Odnośnik do komentarza
anula34 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 MERIDIA jest dosyc niebezpiecznym lekiem na odchudzanie.Jej dzialanie moze powodowac zmiany w centralnym ukladzie nerwowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05111971 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Z tego co wiem pochodną amfy zawiera też lek pt.Mazindol-też na odchudzanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Bakkermman Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 zawiera efedryne geniusze, ten numer po nazwie to zawartosc w mg Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi