Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Bardzo potrzebuje pomocy, bo wariuje już!! Od jakiś 4 dni kręci mi się w głowie, bezustannie i nie przestaje ani na minutę! Strasznie mnie to męczy. Nie mogę się skupić na niczym, przez co gorzej widzę i słyszę. Łapią mnie straszne bóle głowy. Jestem tym już bardzo wyczerpana. Nie daje rady... Co to może być? Lekarz mówi, że mam słabe ciśnienie. Czy to dlatego? Pomocy!!
Gość ania05111971
Czyli jednak zawroty są spowodowane niskim ciśnieniem . Zmień przychodnię i lekarza i przyduś go do ściany żęby ci pomógł .Pomierz sobie ciśnienie i zanieś przed twarz lekarzowi .Są krople Cardiamid z Coffeiną na podniesienie ciśnienia .A moze bierzesz jakieś leki które powodują spadek?
Gość madzia19893
Jedyne leki jakie biorę to witamina PP na trądzik i nie sądzę by miały jakiś związek z moim samopoczuciem. Też myślę, że to może być ciśnienie, bo teraz na wieczór czuje się dużo lepiej. Jutro mam zrobić wyniki czy to nie anemia, jeśli się okaże, że nie, dostane leki na ciśnienie. Kto wie, może to akurat pomoże.
Gość ania05111971
Wiem coś o tym .A może pij pokrzywę ?oczyszcza i pomaga w takich wypadkach ,jest bardzo zdrowa .Wiem że jest okropna w smaku ale naprawdę działa.kup do zaparzania i walnij 3 razy po szklance. wejdz na stronę WITAMINA PP w encyklopedii leków chyba piszę że w nadmiarze obniża ciśnienie .sprawdzałam .
Gość madzia19893
Dobrze spróbuje. Być może ta tabletka ma wpływ na spadek ciśnienia, bo nie wzięłam jej po południu i czuje się naprawdę dużo lepiej. W końcu odetchnęłam po tych kilku dniach. Jednak leki na spadek ciśnienie na pewno się przydadzą.
ciśnienie o 10-15 moze podnieść picie rano i po południu picie herbaty z ziela rozmarynu.I nie bierz tej witaminy PP.Może za dużo juz wzięłaś.A na trądzik można mieszanki ziołowe pic.I myć się w przegotowanej wodzie,stale oczyszczać twarz wacikami z opdpowiiednim preparatem.